Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@01:34:00 GMT

ثبت رکورد ۲۷ میلیارد تراکنش شتاب در سال ۹۶

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۷۸۵۵۲

ثبت رکورد ۲۷ میلیارد تراکنش شتاب در سال ۹۶

مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک گفت: بیش از ۲۷ میلیارد تراکنش با رشد ۳۰ درصدی در سامانه شتاب طی سال ۹۶ انجام شد که با امنیت کامل و پایداری بالای ۹۹ درصد مدیریت شده است.

خبرگزاری تسنیم: سید ابوطالب نجفی در این خصوص اظهارداشت: تنها در روز ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ رکورد ۱۶۲ میلیون تراکنش در این سامانه به ثبت رسید و در سال گذشته به طور میانگین روزانه ۷۵ میلیون تراکنش در سامانه شتاب صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نجفی با بیان اینکه در مجموع ۵۲ میلیون میلیارد ریال نقدینگی در سال گذشته از طریق این سامانه جابجا شده، افزود: بیشترین سهم تراکنش شتاب به ترتیب متعلق به پایانه‌های فروش (۶۰%)، خودپرداز‌ها (۲۴%)، اینترنت و تلفن همراه بوده است.

مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک همچنین در خصوص عملکرد سامانه شاپرک بیان داشت: در سال گذشته ۳۶ میلیارد تراکنش در سامانه شاپرک به ثبت رسید که رشد ۳۵ درصدی نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

نجفی ادامه داد: رکورد بیشترین تراکنش در سامانه شاپرک در روز ۲۸ اسفندماه با ۲۲۰ میلیون تراکنش به ثبت رسید و به طور میانگین روزانه ۹۸ میلیون تراکنش در این سامانه مدیریت شده است که البته باید توجه داشت، اعداد مورد اشاره در سامانه شاپرک شامل تاییدیه‌های تراکنش‌ها نیز هست.

وی با بیان اینکه در مجموع ۱۷ میلیون میلیارد ریال نقدینگی در سامانه شاپرک جابجا شده تصریح کرد: بیشترین سهم تراکنش شاپرک متعلق به پایانه فروش (۸۸%)، تلفن همراه (۹%) و اینترنت (۳%) بوده است.

مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک از سامانه چکاوک به عنوان یک سامانه مهم حاکمیتی در جابجایی نقدینگی در کشور نام برد و افزود: در سال گذشته ۱۲۲ میلیون چک به مبلغ ۲۳ میلیون میلیارد ریال در سامانه چکاوک مدیریت شده که به لحاظ مبلغ ۲۶ درصد رشد داشته است.

نجفی بیشترین رکورد تبادل چک را مربوط به روز ۲۶ اسفند ۹۶ اعلام کرد و گفت: در این روز یک میلیون و ۵۹۰ هزار چک در سامانه چکاوک مدیریت شد و به طور میانگین روزانه ۴۲۰ هزار چک در این سامانه تبادل شده است.

نجفی در گزارش خود به عملکرد سامانه پایا در سال گذشته اشاره کرد و با اعلام جابجایی نقدینگی ۲۳ میلیون میلیارد ریالی در این سامانه اظهارداشت: در مجموع ۲ میلیارد و ۴۴۵ میلیون تراکنش پایا در سال ۹۶ مدیریت شد که رشد ۱۲ درصدی نسبت به سال قبل داشت. وی افزود: رکورد ۱۱ میلیون تراکنش پایا در این سامانه به ثبت رسیده و روزانه به طور میانگین ۶.۷ میلیون تراکنش پایا مدیریت شده است.

مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک همچنین ساتنا را به عنوان یکی دیگر از سامانه‌های حاکمیتی تحت مدیریت این شرکت نام برد و تصریح کرد: ۳۴۳ میلیون میلیارد ریال نقدینگی از طریق ۱۱ میلیون تراکنش ساتنا در سال گذشته جابجا شده که رشد ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد. نجفی خاطرنشان کرد: به طور میانگین ۳۸ هزار تراکنش در روز‌های کاری در سامانه ساتنا مدیریت شده است. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003McV

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران

به گزارش «تابناک» به نقل ازخبرگزاری صدا و سیما  مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و گفت: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی از روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت به ویژه در ارتفاعات استان تهران احتمال رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط مستعد گرد و خاک و وقوع تگرگ به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب وجود دارد.

حامد یزدی مهر به همه شهروندان به ویژه ساکنان ارتفاعات استان تهران توصیه کرد به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها، صعود به ارتفاعات، کار درمناطق مرتفع و اسکان درحاشیه رود‌ها و مسیل‌ها خوداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران همچنین بر استحکام بخشی سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار تاکید کرد و از شهروندان خواست از قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره خودداری کنند.

حامد یزدی مهر به کشاورزان نیز توصیه کرد برای نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها نیز تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • طرح کالابرگ فجرانه در قزوین روزانه ۱۰ هزار تراکنش دارد
  • رگبار، رعد و برق و وزش باد در زنجان پیش بینی شد
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها و رخداد صاعقه در برخی استان‌ها
  • فراشبند با ۳۷ میلی متر باران، رکورد دار بارش‌ها
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران